Atheneum steunt Farao, De Poort en MPI Viane


Geraardsbergen.   Leerlingen van het derde en vierde jaar ASO (optie Ondernemen) organiseerden in het kader van een mini-onderneming tijdens het oudercontact van 21 februari en tijdens de opendeuravond van 26 april een koekjesverkoop.   De leerlingen namen zelf het initiatief en bakten vegan koekjes op hun vrije woensdagnamiddag. In totaal werden 400 zakjes verkocht, wat een mooi bedrag opbracht voor het MPI in Viane en voor De Poort.

Tijdens de opendeuravond werd nog een tweede actie ingericht door de sportleerkrachten. Gedurende de ganse dag werd er non-stop op 3 spinningfietsen gereden. Zowel leerlingen als leerkrachten zorgden ervoor dat de wielen continu bleven draaien en elke minuut werd gesponsord. De opbrengst van deze activiteit ging naar Farao.