Feestelijke sfeer op Kermisreceptie, een heuse publiekstrekker

Het Sinksencomit é en harmonie Con Animo blikken heel tevreden terug op de derde editie van de kermisreceptie. De feesttent stond afgeladen vol. De receptie aangeboden door de Sinksenvrienden en Con Animo op Pinkstermaandag is ronduit een mooi succes. Een prachtig initiatief en zeker voor herhaling vatbaar. Na afloop, veel lovende reacties. Dat is kermis. Een heel gezellige sfeer. De kermisreceptie verbindt mensen. (Reporter 17, foto’s DDL).

Voorzitter Wim Magerman (Sinksencomit é) en voorzitter Pieter Vermassen (Con Animo) glunderden en zagen dat de formule van de kermisreceptie blijft aanslaan. Gelukkig weten Wim en Pieter zich geruggensteund door een dynamisch team van het Sinksencomit é én Koninklijke Harmonie Con Animo. Alle medewerkers hebben zich afgesloofd om van de kermisreceptie een voltreffer te maken. En dat werd het ook. De waardering van veel kermissympathisanten én sponsors doet deugd en bewijst dat de inspanningen van het Sinksencomit é en Con Animo om tijdens de kermis uit te pakken met een receptie enorm wordt geapprecieerd.
De honderden deelnemers genoten van de kermisreceptie, de warme ontvangst, de cava, het h éél verzorgd Breughelbuffet, de gesoigneerde dranken. De feestvierders klonken op pinkstermaandag vanaf 11 u broederlijk op het leven, op de Sinksenkermis en op het aangenaam gezelschap. Tijdens de kermisreceptie bleek dat ‘2 Play Live’ een perfecte sfeermaker is. Na drie edities kunnen we al schrijven dat de kermisreceptie één van de succesnummers is van Sinksenkermis. Een heuse publiekstrekker. Het Sinksencomit é en Con Animo houden er aan alle sponsors, medewerkers en deelnemers van de kermisreceptie te danken. De derde editie van de kermisreceptie mag de geschiedenisboeken in gaan als absoluut geslaagd. Iedereen genoot. Mooi om zo veel volk samen te zien in de feesttent, met bovenop de aangename kermissfeer. Een pluim voor de inrichting, er werd duidelijk geïnvesteerd in eigentijds feestmeubilair (statafels, biertafels, toog,…) Modern. Chic. Veel ‘goedgemutste’ mensen kwamen afgezakt naar de kermisreceptie in het hart van Oosterzele. Uiteraard ontbraken de Bourgondische toestanden niet. Het Sinksencomit é en de harmonie Con Animo slaagden met vlag en wimpel. Een dikke proficiat.           Reporter 17