Marijke Coppens en Guido De Vos stellen boek voor tijdens Jazz Zottegem

Zondag 16 juni, tijdens Jazz Zottegem in het Egmontpark, wordt het boek ‘Verder’ van de Zottegemse kunstenaars Guido De Vos en Marijke Coppens voorgesteld.

Guido De Vos is een creatieve duizendpoot: beeldend kunstenaar, fotograaf, oprichter van kunstenaarscollectief ‘Het derde raam’ en curator van de Zottegemse stadsbibliotheek. Marijke Coppens is een woordkunstenares in de brede zin van het woord. In het boek worden po ëzieteksten van Marijke gecombineerd met landschapsfoto’s van Guido. Zondag, tussen de optredens van Jazz Zottegem door, stellen de twee hun boek voor aan de hand van enkele uitvergrotingen. Bezoekers kunnen ter plaatse ook een exemplaar kopen en laten signeren door de twee kunstenaars.

Meer info over Jazz Zottegem via onderstaande link

Jazz Zottegem 2019 met Andr é Brasseur, Jo Lemaire, Steven De Bruyn, Mauro Pawlowski…. and many more!

X