Een vrachtwagen komt in de problemen na een onhandig manoeuvre.


Foto Facebook


Geraardsbergen. Gisterennamiddag kwam een vrachtwagen vast te zitten door een onhandig manoeuvre in een kouter te Viane, een deelgemeente van Geraardsbergen.

De chauffeur van de vrachtwagen reed een smalle weg ter hoogte van het MPI Viane in. Even later kwam hij tot de vaststelling dat hij niet verder kon omdat zijn vrachtwagen te hoog is om onder een brug door te rijden. Nochtans stond gaf een verkeersbord aan het begin van de straat duidelijk de hoogte van de brug even verderop aan. De chauffeur negeerde het bord. Toen hij even later vaststelde dat hij rechtsomkeer moest maken, kwam hij door een onhandig manoeuvre vast te zitten. Uiteindelijk kon hij zich uit zijn benarde situatie bevrijden en vervolgde zijn weg.

Julien Borremans