Infobeurs voor aanstaande ouders in AZ Sint-Elisabeth

Onder de noemer ‘Baby aan boord’ houdt de dienst materniteit van het Zottegemse AZ Sint-Elisabeth, in samenwerking met Kind & Gezin, ongeveer viermaandelijks een informatieve beurs voor aanstaande ouders (ook de partner is dus welkom).

Op woensdag 19 juni gebeurt dit voor de tweede keer dit jaar en zij kunnen dan van 18u30 tot 21u30 in het auditorium op de derde verdieping van het ziekenhuis terecht bij vroedvrouwen en kinesisten voor informatie over zwangerschap en levenswijze tijdens de zwangerschap, relaxatie en arbeid, bevalling en verzorging van de baby, (fles- en borst)voeding en postnatale zorg, sociale rechten en plichten enz. Ook kunnen de beursbezoekers via begeleide rondleidingen een kijkje nemen op de kraamafdeling en in het verloskwartier.

De toegang tot deze beurs is gratis en op voorhand inschrijven is niet nodig. Voor de volgende ‘Baby aan boord’-beurs is het daarna wachten tot zaterdag 12 oktober (dan van 14 tot 17 uur). Voor meer inlichtingen kan men contact opnemen met de AZ-materniteit via 09  364 87 60.