©SoRi - Tomi (Voice finalist) -Patricia (Pantheon Vastgoed) - Maggy & Ulrich van Disc Cover Organisator Jeroen Wiggeleer (dj franzke) - Schepen Bart Ottoy

Idool/Voice & lokaal talent op het allereerste Haalterts parkconcert

©SoRi – Tomi (Voice finalist) -Patricia (Pantheon Vastgoed) – Maggy & Ulrich van Disc Cover
Organisator Jeroen Wiggeleer (dj franzke) – Schepen Bart Ottoy

Op zaterdag 29 juni zal voor de allereerste keer het Pantheon vastgoed parkconcert plaatsvinden op het Warandeplein te Haaltert.

De affiche is eindelijk compleet na een   wijziging van het voorprogramma.

Als opener starten ze met een coverband van Haaltert zelf DISC COVER, hier word gezongen/gespeeld door Maggy Van Gyseghem & Ulrich Jacobs.

Daar op volgend zal Nico Zingt Hazes een pracht eerbetoon brengen aan de koning van het Nederlandstalige lied.

Omdat de reactie’s op het parkconcert zo goed zijn heeft de organisatie een extra special guest aan het programma toegevoegd, namelijk Tomi (live show finalist voice vlaanderen ) die ons zal verassen met prachtige popsongs. Nadien staan de jongens van Xzent klaar om het plein te doen rocken.

Afsluiten doen we met onze hoofdact. Geraardsbergenaar & gewezen winnaar van Idool & sterren op het ijs Dean Dellanoit!

Hij zal Haaltert qua sfeer & ambiance op de kaart zetten!

Het is de bedoeling dat het een echt volksfeest worden zegt organisator Jeroen Wiggeleer die het event organiseert in samenwerking met het feestcomit é van Haaltert!

Iedereen van binnen & buiten groot Haaltert is welkom want de toegang is volledig gratis. Een eetstand is er voorzien door Braserie Goestink & u kan op ons groot terras geniet van lekkere drankjes!

De optredens starten om 18u & zullen rond 24u eindigen! Ook aan de kids is gedacht: er zal een springkasteel staan & ze kunnen in het park spelen.