Speciale verkeersregelingen in Strijpen

Naar aanleiding van festiviteiten die er in en aan café Gemeentehuis plaatsvinden (barbecue en muzikale optredens op zaterdagavond 22 juni, ontbijtbuffet en rommelmarkt op zondag 23 juni), geldt er vanaf vrijdag 21 juni om 15 uur tot zondag 23 juni om middernacht een parkeerverbod op het Strijpenplein (volledig + straatje tussen café Gemeentehuis en Rijkestraat) en in het gedeelte van de Beugelstraat tussen het Strijpenplein en de Vollander.

Tegelijk zal die omgeving ook afgesloten worden voor alle verkeer. Nog in Strijpen hebben inwoners van de Grote Lage op zondag 23 juni afspraak voor een buurtfeest. Ter hoogte van deze activiteit zal er die dag in de Grote Lage (hogergelegen deel) geen verkeer toegelaten zijn en niet mogen geparkeerd worden tussen de huisnummers 34 en 58. In het gedeelte van de Grote Lage tussen de Elenestraat en I. Teirlinckstraat zal alleen plaatselijk verkeer toegelaten zijn.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X