Rommelmarkten in Strijpen en Grotenberge

Wie aan oude en afgedankte spullen toch nog een centje wil overhouden en/of wie graag op rommelmarkten gaat snuisteren, komt binnenkort in Zottegem zeker aan zijn / haar trekken. Op zondag 23 juni is voor hen Strijpen de place to be en op zondag 30 juni wordt hiervoor in kermisvierend Grotenberge afspraak gemaakt, telkens van 7 uur ’s ochtends tot 18 uur.

In Strijpen zal de rommelmarkt ingericht worden op het Strijpenplein en in het aanliggende gedeelte van de Beugelstraat, in Grotenberge zal hiervoor het gedeelte van de Gentsesteenweg vanaf het kruispunt met de Grotstraat/Leenstraat (naar het kruispunt met de Parkstraat toe) verkeersvrij gehouden worden. Kandidaat-standhouders — op beide rommelmarkten zijn de standplaatsen gratis — kunnen voor plaatsbespreking en meer praktische info respectievelijk terecht in caf é ’t Gemeentehuis (tel. 0478 26 20 81) te Strijpen en in caf é Den Engel (tel. 0483 49 10 40) te Grotenberge.

X