Wik Boekel ( derde povinciale) stelde zijn nieuwe spelers voor

 

Wik Boekel , de Zwalmse ploeg uit derde provinciale behaalde vorige seizoen een elfde plaats na een moeilijke start.
Trainer coach Davy Baeyens wil volgend seizoen zo snel mogelijk goed meedraaien zodat het een rustig seizoen wordt. Davy Baeyens die aan zijn tweede seizoen start bij Boekel leerde het vak kennen bij o.m Olsa Brakel , Dender en Dikkelvenne.
“We hebben grotendeels de A-kern kunnen behouden en dit verstrekt met een 3-tal goede aanwinsten wat ons moet wapenen en mogelijkheden biedt om een goede stabiele middenmotor te worden.”
Volgend seizoen moet Boekel het o.m. opnemen tegen de buren van Horebeke, Sottegem B, Velzeke , Oudenhove enz….
Boekel heeft nog een tweede ploeg of reserveploeg in 4de provinciale B.
De nieuwe namen voor beide ploegen zijn: Algoet Sven, Amaro Jonas, Atanassov Alessio, Ayyildiz Sercan, Blauwblomme Gaetano, De Boel Gregory, De Smet Leroy, De Vroe Jarne, Jeballah Bessem, Karara Kevin, Lataer Jarne, Meersman Sam, Porrez Kevin, Raes Pieter — Jan , Tentniez Sven, Therssen Anthony, Thomas Jesse, Van den Berge Jan, Van De Putte Thibault, Van Gyseghem Jarne, Vergucht Christophe en Wallez Mattyas.