Chiro Klimop Bottelare ‘plezantste’ vereniging van Merelbeke

Meer dan 55 procent van de Vlamingen is actief in minstens één groep, terwijl ons land meer dan 45.000 officieel geregistreerde verenigingen kent. Van 3 tot 16 juni stemden honderdduizend Vlamingen massaal op de vereniging die volgens hen het gezelligst, het meest enthousiast, het warmst, het onvergetelijkst, kortom het plezantst is. Het Nieuwsblad publiceerde onlangs de cijfers. In Merelbeke spant Chiro Klimop Bottelare de kroon.

Maar liefst 860 inwoners van Merelbeke brachten hun stem uit. Hierbij behaalde Chiro Klimop Bottelare een mooie eerste plaats. Chiro Scheldebloem (2de plaats) en Jeugdhuis De Gnirk (3de plaats) kregen eveneens podiumplaatsen. Gidsen Sint-Lutgardis konden een vierde plaats bemachtigen. Turnclub Olympia Merelbeke VZW vervolledigde de top 5.