Taalkriebels: Nederlands leren op het speelplein in Zottegem

In het kader van de stedelijke speelpleinwerking tijdens de komende zomervakantie wordt ook opnieuw — voor de tweede keer — ‘Taalkriebels’ georganiseerd, van maandag 8 tot vrijdag 12 juli.

Kinderen die de Nederlandse taal (helemaal) onder de knie willen hebben, krijgen dan iedere voormiddag op een speelse manier taalstimulatie en in de namiddag kunnen ze gewoon met de andere kinderen meespelen op het speelplein Hemelrijk naast de
Bevegemse Vijvers. In tegenstelling met voor deelname aan de gewone speelpleinwerking, zijn op voorhand inschrijven via speelplein@zottegem.be en een voorafgaand telefonisch overleg via 0479 170 900 w él verplicht voor deelname aan deze week ‘Taalkriebels’. De deelnameprijs bedraagt 20 euro voor kinderen uit Zottegem (10 euro voor deelnemers aan het MIA-project) en 25 euro voor kinderen die niet in Zottegem wonen.

X