100 jaar Landelijke Gilde Velzeke: hoevefeest!

Het bestuur van Landelijke Gilde Velzeke (staand): Arnout De Meyer, Jan Coppens, Joost Coppens, Valère Van Tomme, Geert Verlinden. (zittend): Wim De Smet, Bart De Clercq. (niet op de foto): Guido Van Mieghem.

De Landelijke Gilde van Velzeke bestaat 100 jaar. Dit eeuwfeest wordt uitgebreid gevierd op 29 en 30 juni. De festiviteiten gaan door op de Munkboshoeve van de familie De Smet (Munkbosstraat 12) in Velzeke.

Deze vereniging brengt mensen met een hart voor het platteland samenJaarlijks worden tal van activiteiten georganiseerd, in een gezellige sfeer, waar amusement en genieten centraal staan.

Op zaterdag 29 juni kan je er vanaf 18u terecht voor een aperitiefje op de binnenkoer en aanschuiven voor een heerlijke barbecue. Voor de kleinsten is er een springkasteel of een ritje met de huifkar.

Op zondag 30 juni is er om 11u een dankmis op de hoeve. Na de mis blikken we terug en heffen we het glas op 100 jaar Landelijke Gilde Velzeke. Tussen 13u en 15u kan er vrij gestart worden met een heerlijke dessertwandeling. De afstand bedraagt 8 km en leidt je langs rustige wegen met onderweg diverse zoetigheden.

Kaarten voor de barbecue zijn te krijgen aan 16 euro (volwassenen) of 9 euro (kinderen). Deelname aan de dessertwandeling kost 10 euro per persoon. Alle kaarten zijn te bekomen bij de bestuursleden (foto) of via landelijkegildevelzeke@hotmail.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X