De Windeekse Groenbuiken serveren feestelijk ontbijt

Op zondagmorgen 7 juli wordt vanaf 8 u het dorpsontbijt, elk jaar knap georganiseerd door de Windeekse Groenbuiken, op gang getrokken. Je kan aanschuiven voor het uitgebreid ontbijt tot 11 u. En mooi meegenomen, je kan vanaf 10 u 30 tevens genieten van een gratis aperitiefconcert met entertainer Jan Parent en mega — goede zangeressen Annelies en Zippora. De feesttent op het Marktplein wordt de ideale plek om lekker te ontbijten en alle drukte te ontvluchten. Iedereen is welkom. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

De Windeekse Groenbuiken met voorzitter Filip Michiels, Rita De Loore, Annelies Parent, Ruben De Gusseme, Anneleen Devlaminck, Xander De Corte, Hilde Van Den Bulcke, Christina Bergmans en Anneken Colpaert zullen er alweer alles aan doen om je een heerlijk ontbijt te bezorgen. Je kan op zondag 7 juli in de feesttent op het Marktplein terecht voor enkele uren gezellig tafelplezier. Het dorpsontbijt staat voor sfeervol en lekker eten. Geniet vooral van de vrolijke kermissfeer. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. De Windeekse Groenbuiken verwachten alle levensgenieters, lekkerbekken, kermisfanaten,…en nodigen je graag uit om uw smaakpapillen te verwennen. Wie de tent binnenstapt, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst. De Windeekse Groenbuiken maken er een erezaak van dat iedereen kan genieten van het verzorgde ontbijt.
Kaarten voor het Dorpsontbijt (graag vooraf bestellen) via groenbuiken@gmail.com, 0498 / 50 01 04 (Filip Michiels), 09 / 362 57 25 (slagerij Vervust). Deelnemen kost 9 euro, kinderen (3 — 12 jaar) smullen tegen 4 euro.             Reporter 17
X