Buurtactiviteiten alom in Zottegem

Dat, naast de nieuwjaarsmaand, in nog grotere mate de zomer- en vakantieperiode ieder jaar uitnodigt voor de organisatie van een buurtfeestje, mag ook ditmaal blijken. Zo waren er voorbije zaterdag 22 en zondag 23 juni onder meer in Strijpen respectievelijk in de Hofstraat en in de Grote Lage burenontmoetingen en ook komend weekend wordt er her en der afspraak gemaakt voor een buurtactiviteit. Dit is onder andere op zaterdag 29 juni het geval in Pijperzele (+ Haringsveldweg) in Sint-Maria-Oudenhove alsook in het Bosveld in Strijpen voor de inwoners van de Bosveldstraat, Gieterijstraat, Mouterijstraat, Stoofstraat en Weverstraat. Op zondag 30 juni vindt er een buurtfeest plaats in de Vijverstraat (+ Varenstraat) in de Bijloke. In Bevegem zijn er dan de tweejaarlijkse Kastanjefeesten voor inwoners van de Kastanjelaan, Acacialaan en Dr. Van Wymerschlaan terwijl in Erwetegem ook die dag inwoners van de Emmerstraat, Vierwegenstraat, Steenbergen, Ten Dale en Asseveld rendez-vous hebben voor een gezellig samenzijn. Nog in Erwetegem is dit een weekje later, op zaterdag 6 juli, ook het geval voor de inwoners van de Klemhoutstraat.