Vierde ‘Egmonttasting’ op de Zottegemse markt

Zondag 30 juni wordt opnieuw een topdag voor culinaire genieters. Met 11 lokale restaurants en 11 partners die op zondag de markt van Zottegem inpalmen voor Egmonttasting 2019 wordt deze vierde editie beslist weer een ongelofelijke voltreffer!

Na het succes van de voorbije 3 edities werd het voor de 3 oprichters van Egmonttasting al snel duidelijk dat de samenwerking opnieuw moest verdergezet worden. Een fantastische dag waarin de koks direct contact hebben met een groot en vaak lokaal publiek. Een unieke kans om mensen te laten proeven van kleine uitgelezen gerechten die een staalkaart zijn van het beste wat Zottegem te bieden heeft.

Niet te missen dus voor iedereen die de lokale horeca wil (her-)ontdekken en Zottegem in het hart draagt!

Meer informatie en alle praktische gegevens op www.egmonttasting.be of bij een van de deelnemende restaurants en handelaars.

X