Ouderraad Vrije Basisschool Zwalm trakteert met verfrissing

De leerlingen en leerkrachten van de vestiging in Munkzwalm (vrije basisschool) konden eerder deze week   smullen van een heerlijk ijsje getrakteerd door de Ouderraad. Gisteren werden er ijsjes uitgedeeld in de afdeling in Boekel. Met de hete temperaturen deze week viel het verfrissend tussendoortje zeer in de smaak!

Anke Thuy (persverantwoordelijke ouderraad) : “Het was de laatste actie van de Ouderraad alvorens de zomervakantie van start gaat. De Ouderraad wenst alle leerlingen en leerkrachten een deugddoende zomervakantie toe! Noteer alvast op de agenda: 15 september gezond ontbijt!”

Over de Ouderraad
De Ouderraad is een dynamische ploeg van ouders uit Zwalm en Boekel, die nauw betrokken zijn bij de inhoudelijke en praktische werking in beide vestigingen van de vrije basisschool. Zij informeren en ondersteunen zowel school als ouders, en organiseren daarnaast ook schoolbrede ontmoetingsactiviteiten. De opbrengsten van die activiteiten gaan integraal naar werkingsmiddelen voor de school.

X