Zwembad Bevegemse Vijvers: open of dicht?

Ter gelegenheid van de zomervakantie worden de openingsuren van het stedelijk zwembad Bevegemse Vijvers uitgebreid. In juli en augustus kan men er op zaterdagen reeds van in de voormiddag terecht, vanaf 10 uur doorlopend tot 18 uur.

Op zondagen blijft de normale regeling van toepassing (open van 8u30 tot 12u30 en van 14 tot 17 uur). Op de gewone weekdagen is het zwembad altijd ononderbroken toegankelijk van 10 tot 21u30. Door deze speciale vakantieregeling is er weliswaar in juli en augustus geen baantjeszwemmen. Omwille van het muziekfestival Rock Zottegem zullen de deuren van het zwembad echter gedurende vier dagen gesloten blijven: van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli. Op donderdag 11 juli, Feest van de Vlaamse Gemeenschap, zal men wel in het zwembad terechtkunnen (open zoals op een gewone vakantiedag) en op zondag 21 juli, Nationale Feestdag, zal het zwembad toegankelijk zijn van 14 tot 17 uur.