Dance D-Vision festival start met gratis buurtfeest

De organisatie kondigde het nieuws reeds enkele weken geleden aan: alle inwoners van de stad Zottegem en haar deelgemeenten krijgen deze week een persoonlijke uitnodiging in de bus, om op vrijdag 2 augustus naar het gratis  Dance D-Vision buurtfeest te komen. Een initiatief van de nieuwe organisatie om de buren kennis te laten maken met het festival.

Dit jaar drie dagen f éést

Dance D-Vision wordt sinds 2011 georganiseerd op het festivalterrein aan de Bevegemse Vijvers in Zottegem en trok vorig jaar 20.000 bezoekers uit heel Europa. Liefhebbers van dance, house, urban en techno krijgen er een festivaldag bij deze zomer. Op de 9de  editie van Dance D-Vision staan meer dan 120 DJ’s op vijf podia. De headliners van dit jaar zijn o.a. Henri PFR, Blasterjaxx, Lil’ Kleine, Lucas&Steve, Jebroer en Snollebollekes. Ook Anouk Matton, alias DJ MATTN en vriendin van de wereldberoemde DJ Dimitri Vegas, staat dit jaar opnieuw op de mainstage.

Buren gratis op vrijdag

Op vrijdag 2 augustus start het festival om 18.00 uur met een exclusieve pre-party voor de buren van Zottegem en de kampeerders op Dance D-Vision. De toegang op vrijdag voor de buren is gratis, doch is het verplicht om op voorhand tickets te registreren. In overleg met de Stad Zottegem en de veiligheidsdiensten is er een beperkte capaciteit én per adres kan men voor max. 4 personen vanaf 16 jaar tickets reserveren.

Inschrijven voor het gratis buurtfeest kan vanaf vrijdag 5 juli, 18.00 uur via  www.dance-d-vision.be/buurtfeest. De plaatsen zijn beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent! Voor alle vragen betreffende het buurtfeest kan je mailen naar  buurtfeest@dance-d-vision.be.

DJ gezocht

Samen met  vi.be, een organisatie die jong talent speelkansen geeft, gaat het festival op zoek naar een DJ om op zondag 4 augustus hun MNM Mainstage te openen. Deze zoekactie past volledig in het thema van dit jaar: ‘The future is ours’. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een verbluffend decor met futuristische speciale effecten. Dance D-Vision staat voor een totaalbeleving, waarbij de organisatie een droomwereld wil cre ëren waar bezoekers even al hun zorgen kunnen vergeten.

Dance D-Vision vindt plaats in het weekend van 2, 3 en 4 augustus. Voor een dagticket betaal je op zaterdag 67,5 euro en op zondag 65 euro. Combitickets kosten 95 euro. VIP-tickets kosten 130 euro per dag, met gratis streetfood. Wie twee dagen als VIP komt, betaalt 220 euro. In deze laatste ticketwave is in elk ticket voor 20 euro aan drank en eettokens inbegrepen.

 Tickets en de volledige line-up zijn te vinden www.dance-d-vision.be.

X