draaimolen op Kermis Sesjans

Kermisplezier voor de kindjes van Sesjans.

FCH Kermis Sesjans Uitdelen bonnetjesHet Feestcomit é Hemelveerdegem (FCH) geeft elk jaar op de zondag van Kermis Sesjans aan alle kinderen tot tien jaar drie bonnetjes. Hiermee kunnen ze zich dan naar eigen keuze amuseren op de autoscooter, draaimolen, vis-, schiet- of ballenkraam.

De kinderen dienen wel woonachtig te zijn te Hemelveerdegem of er naar school te gaan in de gemeentelijke kleuterschool ’t Kapoentje.

De ouders dienden hun kinderen wel op voorhand in te schrijven door ofwel een formuliertje dat in de school met de kindjes werd meegegeven ofwel een formulier dat door het FCH over gans het dorp huis aan huis bedeeld werd.

Op de zondag kunnen dan tussen 16u en18u in de feesttent aan caf é Sint Jan de bonnetjes afgehaald worden.

Dit jaar werden er zestien kinderen ingeschreven via de school en twee ëntwintig via de aan huis bedeelde folder.

Na het kermisplezier konden de ouders en/of grootouders dan nog even in of aan de feesttent genieten van het optreden het orkest “Dance Fever” dat alle registers opentrok met zowel Engels- als Nederlandstalige nummers.

Een heerlijk warm weertje, goede muziek en gelukkige kindjes, wat kan een mens nog meer verlangen?

 

dagelijk

Penningmeester Luc Van Den Abeele, voorzitter Marc Buys en secretaris Bert Wastyn

X