KVV Windeke kijkt vol spanning uit naar start van het nieuwe seizoen

KVV Windeke heeft zijn nieuwe spelers, kersverse trainers Niels Vlaeminck (T1) en Margino De Kerf (T4) en het team voor het nieuwe seizoen 2019 — 2020 voorgesteld. Een overvolle kantine (vrijdagavond 28 juni, letterlijk en figuurlijk een warm nest) met bestuur, spelers, supporters en sponsors zorgde voor een gezellige drukte op de spelersvoorstelling met uiteraard veel speculaties over het komend seizoen. Een tof sfeertje in het Windeekse ‘kuipje’. Het heerlijk avondje toonde aan dat er in Windeke de voorbije maanden bergen werk verzet zijn. Men kijkt vol spanning uit naar de start van het nieuwe seizoen 2019 — 2020.   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Voorzitter Stefaan De Keyster blikte terug op het voorbije seizoen. ‘We werden 9 de met 35 punten, een seizoen met te weinig hoogtepunten, eerlijk we hadden meer verwacht van het eerste elftal, de beloften daarentegen deden het schitterend’, speechte Stefaan De Keyster. Het is geweten, de voorzitter blijft ambitieus. Hij bestuurt met de manier waarmee hij ook zijn succesrijke zaak in Scheldewindeke leidt. Geen amateurisme, wel een moderne en professionele club. Kennis van zaken. Kennis van voetbal. Voorzitter Stefaan De Keyster en het bestuur van KVV Windeke zorgen als een ‘pater familias’ voor de nodige materi ële en financi ële middelen. Het bestuur blijft geloven in het ‘Windeeks voetbal’. Naast de A — ploeg (2 de provinciale B) komen ook de beloften én een B — ploeg in 4 de provinciale in actie. Nu Oosterzele in de C — reeks (2 de prov) is beland, is er gelukkig toch nog één derby in de fusiegemeente, in vierde provinciale: wordt de heen- en terugwedstrijd Voorwaarts Gijzel Oosterzele B — Windeke B een aantrekkelijke affiche. Noteer alvast: 8 september 2019.   Passeerden de revue op de spelersvoorstelling: de ploegen, sportieve staf, voorstelling Niels Vlaemink (T1), voorbereidingen A — en B — ploeg , reeksindelingen 2 de provinciale B en 4 de provinciale D,   openingswedstrijden, voorstelling Margino De Kerf (T 4 de provinciale), blijvers en nieuwkomers.
Altijd een leuk moment, de nieuwe spelers die zich zelf moeten voorstellen. Voor sommigen een moeilijker opgave dan voetballen. De reeks 2 B is een mooie, maar geen evidente reeks, veel ploegen zullen aan mekaar gewaagd zijn. Maar dat maakt het mooi.
Sportieve staf
Niels Vlaeminck (T1), Kurt Baele (T2), Wouter Verbanck (KT), Margino De Kerf (T 4 de).
Blijven club trouw
A — ploeg: Michael Verschelden, Joeri De Cocker, Navaron Walraeve, Arno Vanderstraeten, Klaus Praet, Brecht Goeminne, Ridgy De Smedt, Sepp Vervust, Jasper De Vriese, Jorben Sonck, Stijn Vervust, Quincy Wartel, Maarten De Corte, Dries De Smaele, Gilles De Praeter, Nisse Verstuyft, Emile Veeckman.
B — ploeg: Jens Smekens, Jens Boudrez, Ruben Stevens, Kobe Vanhulle, Paco Baert, Sybe De Smet, Thomas Van De Velde, Matthias De Spiegeleire, Louis Vijcke, Matthias Flore, Sebastien Mabilde, Laurent Mabilde, Jelle Crommelinck, Cyriel Ladriere, Elias Veciana, Arthur Bosschaert, Florian Beaucarne, Arne De Landsheere, Dries De Langhe, Jules De Temmerman, Bernd     Goessens, Wout   Meersman, Guillaume Van Cauwenberghe, Tibo Van Den Berghe.
Nieuwkomers
A — ploeg: Exan De Jaeger (FC Wetteren), Ide Hendrik (Elene — Grotenberge), Michiel Van Cauwenberghe (Olsa Brakel), Michael Gistelinck (Cercle Melle), C édric Gacquerre (HO Kalken), Glenn Uyttendaele (FC Merelbeke), Yari De Bruyne (HO Kalken), Jorge Correia (Dikkelvenne).
B — ploeg: Gilles Saelens (Velzeke), Gertjan Du Prez.
Het is geweten, de Windeekse voetbalsupporter is kritisch en wil iets terug. Voetbal is de uitlaatklep van veel Windekenaars. Het is een ontmoetingspunt. Na de match gaan ze nog uren door. De binding is groot. KVV Windeke wil in het nieuwe seizoen zijn status bevestigen. De fans kijken gretig uit naar volgend seizoen. Met acht nieuwkomers wordt het knokken voor een vaste stek. De torenhoge concurrentie moet voor de nodige geestdrift en inzet zorgen. Dat kan alleen maar de resultaten ten goede komen. Er staat in Windeke een sterke bestuursploeg achter de voltallige spelersgroep en dat kan tellen in tijden waar tal van ploegen nog op zoek zijn naar de noodzakelijke medewerkers én financi ële middelen. Het bestuur blijft keihard werken om van KVV Windeke een succes te maken en kondigt meteen tijdens Kermis Windeke een eerste activiteit aan: BBQ op woensdag 10 juli vanaf 12 u in caf é Salamander. Reserveren is niet noodzakelijk. We wensen het bestuur, de trainers, de spelers veel succes in het nieuwe seizoen.         Reporter 17
X