Win meet & greet op Rock Zottegem 2019

Begin 2012 scoorde de Canadese band Walk Off The Earth een hit met hun cover van ‘Somebody that I used to know’ van Gotye.

Zij brachten hun versie met vijf personen tokkelend op één gitaar. Ze zijn sindsdien bekend voor hun indrukwekkend covers op de meest bizarre instrumenten en scoren bij hun publiek met hun daarbij horende YouTube-filmpjes. De zangeres Sarah Blackwood is tevens bekend als gewezen zangeres Sarah Blackwood van de band Creepshow en door haar duet met de band Volbeat op het prachtige nummer ‘Lonesome Rider‘.

Wil je deze indrukwekkende band ontmoeten op deze editie van Rock Zottegem? Dat kan! Like ‘De Beiaard-facebookpagina’, like dit artikel op die pagina en deel dit artikel op jouw eigen FB-pagina en een gelukkige winnaar wint een date met Walk The Earth.

Veel Succes!

 

X