Duo Berlingo en Teatime Company steelden de show op de tweede donderdagavond van De Donderdagen

Om 19 uur startten De Donderdagen. Naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag werd er gekozen voor twee jonge, hippe gezelschappen uit eigen land.

In ‘Stick-Stok’ van TeaTime Company ontdekten een jongleur, een danseres en een Chinese-paalartiest samen hoe ze hun disciplines kunnen combineren en opnieuw uitvinden. De voorstelling speelde twee keer op het Oudstrijdersplein: 19 uur en 20.15 uur.

©SoRi – Stick – Stok
©SoRi – Stick – Stok

Duo Berlingo bouwde met kinderlijk enthousiasme en 56 blauwe groentebakken tal van gewaagde constructies. Wat eenvoudig begon, werd al snel een spel van uitdagen en uitproberen, inspireren en irriteren. Hun show ‘No way back’ was een subtiele en komische voorstelling die doorging op de graanmarkt.

©SoRi – Duo Berlingo
©SoRi – Duo Berlingo
©SoRi – Duo Berlingo
X