Denderend klein werkt samen met OZC Sint-Vincencius.


Geraardsbergen. In aanloop van het stadsfestival waar oa. Yevgueni, William Boeva, Thomas Smith en Berlaen hun opwachting maken, pakt de organisatie uit met enkele unieke samenwerkingen. Zaterdag 20 juli belooft dus eens te meer een prachtige editie van denderend KLEIN te worden.

“Al enkele jaren leeft bij ons het idee om de bezoekers van ons festival nog nauwer te betrekken bij het hele gebeuren”, vertelt Sven Van Oudenhove ( één van de drijvende krachten). “Zo was er al een samenwerking met de Wereldwinkel, die onze bezoekers een gamma aan heerlijke wijnen en koffie aanboodt. Nu doen we er nog een paar schepjes boven op… Dit jaar zal een groot deel van onze inkleding worden verzorgt door de sympathieke bewoners van OZC Sint-Vincencius, meerbepaald de leefgroepen Korenbloem, Kamperfoelie, Morgenster en Villa Kandoe . Zij zorgen ervoor dat ook deze editie dat de gezelligheid primeert in en rond de site van het Koetsenhuis.”

Sinds vorig jaar nam de organisatie ook enkele stappen om ook ecologisch hun steentje bij te dragen en deze weg slaan ze ook verder in. “Het is inderdaad zo dat wij al enkele jaren plastiek zoveel mogelijk proberen te bannen van ons terrein. Nu willen we ook op vlak van mobiliteit wat inspanningen doen. We voorzien namelijk een bewaakte fietsenstalling waar onze bezoekers hun fiets met een gerust gemoed kunnen achterlaten. Samen met de dienst mobiliteit van de stad Geraardsbergen krijgen de bezoekers per fiets nog een leuke attentie en daar bovenop krijgt iedereen die tussen 16u en 18u met de fiets aankomt nog een frisse gratis dorstlesser”

Met deze samenwerkingen hoopt de organisatie hun droom op termijn te kunnen waarmaken, een stadsfestival gemaakt door en voor mensen met liefde voor onze prachtige stad.

Kom al dit zeker eens bewonderen op zaterdag 20 juli in het Abdijpark van Geraardsbergen, meer info vind je op www.denderendklein.be of via hun facebookpagina.

X