‘Balegem Leeft’ steekt kermis in nieuw jasje

In feestzaal ‘Ganzenhof’ hebben Eddy Van Dorpe en Geert Van de Casteele met veel gloed het programma van Kermis Balegem voorgesteld. Voorzitter Eddy Van Dorpe zei het met veel overtuiging:   ‘BL wil Balegem terug op de kaart zetten en benadrukken dat het in Balegem leuk is om te wonen en te ondernemen. Het gloednieuw comit é met voorzitter Eddy Van Dorpe, covoorzitter Geert Van de Casteele, secretaresse Veerle Hubo, Mario De Vos, Stefan Uytterhaegen, Marnick Bogaert, Carine De Winne, Christa Vermeulen, An Haesebeyt, Britt Uyttterhaeghen en Claudine Van Durme, mogen trots zijn op het aantrekkelijk kermisprogramma. Er staan   op zaterdag 17, zondag 18 en maandag 19 augustus 2019 drie bruisende dagen in het verschiet. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

‘Hou je van de prettige, ontspannen sfeer die Kermis Balegem met zich meebrengt? Verlang je er naar om eens met de familie, vrienden, kennissen,…eens flink uit de bol te gaan? Zak dan zeker eens af naar Balegem, het wordt een mooie kermis. Waar gaan muziek- en sportliefhebbers, fuifnummers, Bourgondi ërs, nachtraven, de nog eentje-en-dan-ben-ik-weg mensen elkaar ontmoeten? Op Kermis Balegem natuurlijk. Een ideale gelegenheid om te ontmoeten, bij te kletsen, te verbroederen. Alle medewerkers zijn klaar om je op zaterdag 17, zondag 18 en maandag 19 augustus een gezellige kermis aan te bieden. Het BL — comit é heeft ook de events van Caf é De Steenput en caf é Ganzenhof opgenomen in het driedaags programma van Kermis Balegem. We zetten graag alle evenementen eens op een rijtje.
Programma
Zaterdag 17 augustus
Caf é De Steenput
15 u: Wielerwedstrijd junioren
Caf é Ganzenhof
20 u: Dimi zingt Hazes, gevolgd door kermisfuif met DJ Marnick.
Zondag 18 augustus
08 u – 10 u 30: Dorpsontbijt in De Kring (organisatie De Bond).
11 u – 12 u 30 u: Aperitiefconcert door popkoor AMICI.
12 u 30 –   15 u 00: Balegemse Noene; BBQ in feestzaal Ganzenhof.
13 u -18 u 00: Huifkarrentocht (start en aankomst aan caf é ‘t Ganzenhof) GRATIS !
13 u – 14 u: ‘Vraag het aan’ met DJ Marnick.
14 u 20 — 15 u 45: Balegemse schlagerzanger Dex Dylan
16 u 10 — 17 u 10: Balegemse zanger John brengt covers
18 u — 19 u 30: Atomica
20 u — 22 u: Vraag het aan…met DJ Marnick
22 u — 01 u: Balegemse fuif featering DJ Marnick
Doorlopend: Speelstraat met onder meer springkasteel in samenwerking met Chiro Balegem. Glitter Tattoos. Bar met cocktails (op basis van de Balegemse roem: de Van Damme), cava, wijnen, bieren (ook Balegemse).
Maandag 19 augustus
Caf é De Steenput
18 u: Optreden Vlaamse zangers
                Travestieshow met Madame ZAZA
                Haringworp, tal van prijzen te winnen.
Caf é Ganzenhof
12 u — 15 u: ‘Zielmesse’ Mosselen à volont é met frietjes (22 euro)
                                        Vol-au-vent met frietjes (15 euro).
Zeg nu zelf, een mooi kermisprogramma. Je mag drie dagen ongestoord feesten. Een volksfeest voor iedereen. Zorg gewoon dat je er bij bent. Het allerbelangrijkste is dat u zich tijdens de driedaagse kermis eens goed laat gaan. Vermijd fear of missing out en zet op zaterdag 17, zondag 18 en maandag 19 augustus een stap richting Kermis Balegem. En blijven plakken natuurlijk. Het enthousiast BL — comit é wil er een heel genietbare kermis van maken. Alle comit éleden zijn er van overtuigd dat er duchtig zal gefeest worden.     Reporter 17