Indien De Roeck de job krijgt neemt Filip Morre haar plaats in in de gemeenteraad

SP.A gemeenteraadslid Filip Morre organiseert zelf gezinsnamiddag ter ere van nationale feestdag

 

 

 

Oppositiepartij SP.A Zottegem is niet te spreken over het ontbreken dit jaar van de gezinsnamiddag ter ere van 21 juli. Gemeenteraadslid Filip Morre komt met een opmerkelijk initiatief.  

“Tot onze verbazing stellen we vast dat de succesvolle gezinsnamiddag zonder boe of ba wordt afgevoerd. Dat is heel erg jammer,” zegt sp.a-gemeenteraadslid Peter Roman. “‘Zottegem loves 21 juli’ was een begrip geworden en lokte heel veel Zottegemse gezinnen met kinderen. Wat een gemiste kans van CD&V en N-VA.” Filip Morre, sp.a-gemeenteraadslid, neemt het heft in eigen handen en organiseert zelf een 21 juli-evenement n.a.v. onze nationale feestdag. Iedereen is welkom op 21 juli vanaf 15 uur op de binnenplaats van Pasta & Blues in Grotenberge. Zottegem loves 21 juli’ was sinds 2013 een begrip geworden in onze stad. Er was het traditioneel Te Deum in de Dekenale kerk; toch vonden we dat onze Nationale Feestdag ook een extraatje verdiende voor gezinnen met kinderen. Elk jaar zakten heel veel gezinnen met kindjes af naar de Bevegemse Vijvers om te genieten van leuke optredens (o.a. De Ketnetband, Kathleen van K3, enz kwamen langs), springkastelen, een gezinswedstrijd of een gratis plons in het zwembad. Dat N-VA geen grote voorstander is van het vieren van de nationale feestdag weten we al langer, maar het is heel erg jammer dat het nieuwe bestuur en dus ook CD&V dit succesvol evenement voor Zottegemse gezinnen met kinderen afvoert. Kleingeestig en een gemiste kans waar de kinderen en hun ouders het slachtoffer van zijn.”

Ook kersvers sp.a-gemeenteraadslid Filip Morre sluit zich hierbij aan. “Het is heel erg jammer dat het stadsbestuur zo een geweldig initiatief de nek omwringt. Om de inwoners van Zottegem toch een mooie Nationale Feestdag te bezorgen op 21 juli, organiseren we zelf een leuke, gezellige namiddag voor het hele gezin met optredens, springkastelen, etc. Iedereen is op 21 juli vanaf 15u welkom op de gezellige binnenplaats bij Pasta & Blues (Gentse Steenweg) in Grotenberge.”

X