Break@4 eetkaffee, offici ële gouverneur van La Trappe Trappist

Na vele prijzen in de wacht te slepen als vriendelijkste handelaar mogen Ann, Wim en Arne nu het gouverneurschap van La Trappe Trappist in ontvangst nemen, met Break@4 Eetkaffee.

“We zijn super blij dat we vanaf 18 juli 2019 het gouverneurschap der trappisten mochten ontvangen. Bij deze zullen we dit met veel smaak en zorg behandelen”, vertelde een dolgelukkige Ann aan onze redactie.

Het Gouverneurschap van La Trappe Trappist

De Trappistenbieren van La Trappe Trappist zijn  authentiek, oprecht, bijzonder van smaak en kennen  een rijke geschiedenis. Zij worden gebrouwen met oog  voor mens, natuur en maatschappij. La Trappe Trappist  is bier met een verhaal. Een verhaal dat zorgvuldig moet  worden bewaakt. Door onszelf, maar ook door anderen  die met ons bier werken.

Het unieke gouverneurschap van La Trappe Trappist stelt  u in staat om ons verhaal te omarmen en zorgvuldig  door te vertellen. Naast de eer en waardering belonen  wij onze gouverneurs bovendien met vele aantrekkelijke  voordelen.
Om voor het gouverneurschap in aanmerking te kunnen  komen, moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden.