Break@4 eetkaffee, officiële gouverneur van La Trappe Trappist

Na vele prijzen in de wacht te slepen als vriendelijkste handelaar mogen Ann, Wim en Arne nu het gouverneurschap van La Trappe Trappist in ontvangst nemen, met Break@4 Eetkaffee.

“We zijn super blij dat we vanaf 18 juli 2019 het gouverneurschap der trappisten mochten ontvangen. Bij deze zullen we dit met veel smaak en zorg behandelen”, vertelde een dolgelukkige Ann aan onze redactie.

Het Gouverneurschap van La Trappe Trappist

De Trappistenbieren van La Trappe Trappist zijn authentiek, oprecht, bijzonder van smaak en kennen een rijke geschiedenis. Zij worden gebrouwen met oog voor mens, natuur en maatschappij. La Trappe Trappist is bier met een verhaal. Een verhaal dat zorgvuldig moet worden bewaakt. Door onszelf, maar ook door anderen die met ons bier werken.

Het unieke gouverneurschap van La Trappe Trappist stelt u in staat om ons verhaal te omarmen en zorgvuldig door te vertellen. Naast de eer en waardering belonen wij onze gouverneurs bovendien met vele aantrekkelijke voordelen.
Om voor het gouverneurschap in aanmerking te kunnen komen, moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X