Ga je op vakantie? Politie Ninove houdt een oogje in het zeil!

Vertrek je binnenkort op reis? Dan kan je aan de lokale politie van Ninove vragen om je woning (gratis) op te nemen in het afwezigheidstoezicht. Tijdens de patrouilles gaat de politie na of je woning er veilig en wel bijstaat.  Die  patrouilles gebeuren trouwens zowel overdag  als ’s nachts!

Wat houdt zo’n bezoek juist in? De lokale  politie gaat na of:

  • je volledige huis slotvast is
  • er geen voertuigen geparkeerd staan waarvan de nummerplaten niet door jou werden  opgegeven
  • je in de toekomst nog iets bijkomends kan  ondernemen om inbrekers af te schrikken.

Interesse?

Je kan je aanvraag online doen, via  www.politie.be.

Toch liever op papier? Ga dan naar  www.politieninove.be  (‘Afwezigheidstoezicht’),  print het aanvraagformulier af, vul het in en  breng het naar het onthaal van de lokale  politie Ninove, Onderwijslaan 75, Ninove.

X