Heb jij nog een idee voor uw stad Ninove, geef het dan door voor 23 augustus

Geen enkel dorp, gemeente of stad ontkomt aan de sterke invloeden van een wereld in beweging.

De uitdagingen zijn gekend. Grote thema’s zoals klimaat, milieu, sociale cohesie, leefbaarheid, veiligheid en welvaart liggen te wachten op antwoorden. Antwoorden die we ook in onze stad Ninove moeten bieden. Daar kan jij als inwoner mee een stem in hebben. Samen met het bestuur werken aan constructieve en realistische oplossingen, in dialoog gaan over de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen jouw dorp, wijk of buurt, dat is waar wij naar uitkijken.

Heb jij een mening over leven, wonen, ondernemen, kansen, mobiliteit  of veiligheid in Ninove?

Post jouw idee voor een fijn Ninove waarin jij wil leven, voor 23 augustus via deze site Mijn ninove

X