VIDEO: Zottegemse DJ doet Gentse Feesten ontploffen

De Zottegemse DJ Daddy Cool, alias Geert Dubois of zoals we hem in Zottegem kennen, Geert Van De Velde, zette gisteren de Gentse Feesten op stelten.

Het was al voor de achtste keer op rij dat hij het befaamde Sint Baafsplein onder zijn hoede kreeg. Dat zorgde ondanks de jarenlange ervaring voor wat stress, maar net zoals de voorgaande jaren zorgde geert ervoor dat het Sint Baafsplein zowat ontplofte. Zeer tot tevredenheid van de organisatoren uiteraard, en ook de vele Zottegemnaars die speciaal voor hem ter plaatse gingen waren laaiden enthousiast.

“Het was voor mij het 8ste jaar op rij dat ik mocht draaien op de mainstage van het plezantste plein van Gent”, aldus Geert Van De Velde. “Ik ben dan ook telkens verheugd dat ik als Zottegemnaar het Gentse publiek mag entertainen. Een dj-set op de Gentse Feesten is elke keer weer het hoogtepunt van het jaar, kortom een moment waar ik wekenlang naar toe werk. Een vol Sint-Baafsplein met meer dan 6.000 waanzinnige feestgangers, dat is kippenvel van begin tot einde. De adrenaline zit vandaag nog altijd in mijn lijf.”

Check wat sfeer via onderstaande VIDEO en foto’s. Meer over onze DJ Daddy Cool via deze link