Dance D-Vision: parkeerverbod en zwembad gesloten

Voor de organisatie (opbouw) van het muziekfestival Dance D-Vision dat op vrijdag 2 augustus, zaterdag 3 augustus en zondag 4 augustus plaatsvindt aan de Bevegemse Vijvers, geldt er reeds vanaf dinsdag 23 juli om 8 uur (tot vrijdag 9 augustus om 12 uur) parkeerverbod in de Zwembadstraat (langs weerskanten) alsook op de rijweg (rechterkant) naar het sportcentrum / zwembad.

Vanaf vrijdagmiddag 2 augustus om 12 uur (tot maandag 5 augustus om 12 uur) zal dit tevens het geval zijn op de parking Bevegemse Vijvers zelf, in de Hemelrijkstraat (langs weerskanten) en in de Vogelzang (langs weerskanten). Daarnaast zal er, eveneens vanaf vrijdag 2 augustus om 12 uur (tot zondag 4 augustus om middernacht), ook parkeerverbod zijn over een afstand van een tiental meter aan verschillende kruispunten in de wijk Bevegem alsook op het H. Hartplein ter hoogte van de huisnummers 19-20.

ZWEMBAD   DICHT

Nog naar aanleiding van het muziekfestival Dance D-Vision zal het zwembad Bevegemse Vijvers op donderdag 1 augustus slechts tot 18 uur (in plaats van tot 21u30) open zijn en zowel op vrijdag 2 augustus als op zaterdag 3 augustus zullen de deuren van het zwembad zelfs de hele dag gesloten blijven.