Steun onze brandweer-helden. Koop een kalender!

De brandweerpost Zottegem start  eind juli  met hun jaarlijkse kalenderverkoop. Dit jaar omvat de kalender boordevol interessante informatie  over veilig barbecue ën, rookmelders, wat te doen bij een wespennest enz…

  • De brandweerkalender  kost 4 euro.
  • Naast deze informatie wil de brandweerpost Zottegem ook investeren  in het aanwerven van nieuwe collega’s.  Ken je iemand of ben je zelf geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op via onze website:  www.bvlar.be/vacatures/word-brandweerman.
  • Indien mensen interesse zouden hebben  om een kalender van brandweerpost Zottegem aan te schaffen, kunnen dit vanaf heden ook bekomen in de kazerne (Meengracht 2, 9620 Zottegem) of een mailtje sturen naar de vriendenkring van Brandweer Zottegem (vriendenkring@brandweerzottegem.be), e-mail adres ook terug te vinden via de website. De mensen kunnen zo vervolgens hun adres nalaten en komen wij de kalender persoonlijk binnensteken bij hun thuis!
X