Steun onze brandweer-helden. Koop een kalender!

De brandweerpost Zottegem start eind juli met hun jaarlijkse kalenderverkoop. Dit jaar omvat de kalender boordevol interessante informatie over veilig barbecueën, rookmelders, wat te doen bij een wespennest enz…

  • De brandweerkalender kost 4 euro.
  • Naast deze informatie wil de brandweerpost Zottegem ook investeren in het aanwerven van nieuwe collega’s. Ken je iemand of ben je zelf geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op via onze website: www.bvlar.be/vacatures/word-brandweerman.
  • Indien mensen interesse zouden hebben om een kalender van brandweerpost Zottegem aan te schaffen, kunnen dit vanaf heden ook bekomen in de kazerne (Meengracht 2, 9620 Zottegem) of een mailtje sturen naar de vriendenkring van Brandweer Zottegem (vriendenkring@brandweerzottegem.be), e-mail adres ook terug te vinden via de website. De mensen kunnen zo vervolgens hun adres nalaten en komen wij de kalender persoonlijk binnensteken bij hun thuis!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X