Wordt Lorina Boterdaele uit Oosterzele Miss Oost – Vlaanderen?

Op zondag 15 september zal de 17 — jarige Lorina Boterdaele uit Oosterzele strijden voor het kroontje van Miss Oost — Vlaanderen. De bloedmooie Lorina ontpopt zich in haar campagne tot een uiterst vlot, spontaan, welbespraakt meisje. Zo verscheen ze bijvoorbeeld zelfverzekerd op de persconferentie in stokerij Van Damme in Balegem. Een glamour girl. Een prachtig statement van een meisje dat vrouw wordt. Heel modieus. Heel elegant. De spirit vertaalt zich ook in haar kledingstijl, in haar pr ésence. Gewoonweg klasse. Ze toert momenteel door gans Oosterzele en de regio. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

De agenda van Lorina zit stampvol. Ze is heel perfectionistisch, het moet tiptop in orde zijn. Ze is nu continu bezig met de verkiezing van Miss Oost — Vlaanderen, een belangrijke stap naar de verkiezing van Miss Belgi ë. Heel knap meisje, maar ze heeft ook veel te vertellen. ‘Ik schreef me in met een klasgenote en werd uitgenodigd voor een casting en fotoschoot. ‘En zie, ik ding mee op de show in De Panne. Op 15 september weten we wie Miss Oost-Vlaanderen en wie de eredames zijn’, vertelt het sympathieke meisje uit Oosterzele.
Lorina Boterdaele: beauty en brains. De leerlinge aan het Sint — Jozefinstituut studeert secretariaat — talen en spreekt ook Frans, Engels, Duits (basiskennis), Arabisch. Haar talenkennis is een heel belangrijke troef bij een missverkiezing. Ze is de dochter van Souad (Marokkaanse) en Jean Pierre Boterdaele, die apetrots zijn op hun dochter Lorina. Er staat op zondag 15 september in het Plopsa theater in De Panne veel op het spel voor het Oosterzeelse meisje. Lorina is ambitieus en gemotiveerd. Ze heeft een broer Nassin (9) en Jasmine (15). Een baan in Toerisme ziet ze later wel zitten. Wie Lorina wil steunen kan MOV18 sms’en naar 6665. We duimen voor Lorina Boterdaele. Wedden, u ook? Spannend.   Omdat in het leven niet alles ‘glamour en glitter’ is, gaat Lorina zich inzetten voor het goede doel. Ze organiseert op zaterdag 17 augustus een eetfestijn in GC De Kluize in Scheldewindeke. De opbrengst gaat naar een kinderproject in Cambodja.     Reporter 17