Pittig kermisprogramma in Landskouter

We zitten volop in de vakantie. Wie nu de deur niet uit gaat om zich eens goed te ontspannen, is goed gek. En dus, geven we je een goede tip om je in eigen gemeente eens goed te amuseren. Vanaf vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli kan je in Landskouter feesten. Het beloven drie mooie feestdagen te worden. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Ook op de editie 2019 schotelen de organisatoren de kermisfanaten, muziek- en sportliefhebbers een pittig kermisprogramma voor. Country- en westernmuziek, eten en drinken, ontspanning en een flinke portie wielersport kleuren de affiche. Op vrijdag 26 juli vanaf 18 u wordt in ‘IJzeren Hekken een eetfestijn georganiseerd. Men serveert warme beenhesp of kalkoenfilet met frietjes. Deelnemen kost 17 euro, kinderen smullen tegen 8 euro. Fabi zorgt voor de muzikale noot. Om 18 u 30 gaat men de country- en westerntoer op. Het optreden van de Linedanceclub ‘The Texas Rebels’ en zanger Micky Bronson moeten de temperatuur de hoogte injagen. Ambiance gegarandeerd. Op zaterdag 27 juli vanaf 8 u tot 16 u kan je terecht op de rommelmarkt. Info: Katrien, 0474 / 77 69 79. Vanaf 10 u kunnen de kinderen zich onder andere uitleven in het springkasteel en zo meer. Vanaf 18 u zorgt het comit é ervoor dat je opnieuw kan lekker eten en drinken. Fabi fleurt het eetfestijn op. Vanaf 20 u schalt in de tent aan ‘t IJzeren Hekken schlagermuziek door de micro’s gebracht door Peter Mitchel.
Wie op zondag 28 juli de miniemenproef voor 8, 9, 10 en 11 —jarigen vanaf 10 u en de wielerwedstrijd voor elite zonder contract en beloften vanaf 15 u wil meemaken moet naar Landskouter. En leuk om de kermis af te sluiten: vanaf 19 u tot 20 u Happy Hour.       Reporter 17
X