Erwetegem en Sint-Goriks: renners in aantocht

De Vlaamse Wielerfederatie is op dinsdag 30 juli in Sint-Goriks-Oudenhove te gast met drie wedstrijden voor de zes categorie ën van deze wielerbond. Start (om 15u30, 17 uur en 18u45) en aankomst vinden telkens plaats ter hoogte van het Ontmoetingscentrum in de Sint-Goriksstraat. Naar aanleiding van dit wielergebeuren zal er dan van 13u30 tot 21 uur parkeerverbod zijn in de Sint-Goriksstraat, Langendries (deel tussen Sint-Goriksstraat en Kortendries), Kortendries, Roter, Slijpstraat (tussen Smisstraat en Molenhoek), Molenhoek (tussen Slijpstraat en Krommestraat), Krommestraat, Traveins (tussen Krommestraat en Kruiswaterplein), Kruiswaterplein (tussen Smisstraat en Ten Bosse) + parkeerplaatsen ter hoogte van de caf és De Zondige Zeven en Huys te Oudenhove (+ parkeerplaatsen aan zijkant).

Daarnaast zal er ook van 14u30 tot 21 uur eenrichtingsverkeer ingevoerd worden in de Sint-Goriksstraat (tussen Kruiswaterplein en Ten Bosse, alleen toegelaten richting Oudenhovestraat), Langendries (tussen Sint-Goriksstraat en Kortendries, richting Kortendries), Kortendries (richting Roter), Roter (richting Smisstraat), Slijpstraat (tussen Smisstraat en Molenhoek, richting Molenhoek), Molenhoek (tussen Slijpstraat en Krommestraat, richting Krommestraat), Krommestraat (richting Traveins) en Kruiswaterplein (richting Ten Bosse en richting Sint-Goriksstraat).

DOORTOCHTEN IN ERWETEGEM

In buurgemeente Sint-Maria-Lierde worden op zaterdag 27 juli voor juniores en dames-elite alsook op maandag 29 juli nogmaals voor juniores wielerwedstrijden ingericht waarvan het parcours ook het grondgebied van Erwetegem aandoet. Daarom zal er dan, ’s zaterdags van 12 uur tot 19u45 en op maandag van 13 uur tot 17u45, niet mogen geparkeerd worden in het Gaverland (deel tussen Waesberg en Potaardestraat), de Potaardestraat en Klemhoutstraat (tussen Potaardestraat en Spende). Verder zal er op zaterdag 27 juli van 13 uur tot 19u45 en op maandag 29 juli van 14 uur tot 17u45 in de Potaardestraat alleen verkeer richting Klemhoutstraat toegelaten zijn.

X