Zottegem gaat groene vuilniszakken gebruiken

U hebt beslist ook al opgemerkt hoe ze soms her en der aan stadsgebouwen, naast vuilnisbakken, tegen boomstammen of zelfs doorheen het hele weekend aan de hoek van het stadhuis staan of liggen te wachten tot ze opgehaald worden… Wij hebben het (inderdaad) over de grijze vuilniszakken die alleen nog in omloop zijn voor intern gebruik door de stadsdiensten.

Deze grijze zakken gaan weliswaar over afzienbare tijd definitief uit het straatbeeld verdwijnen. De voorraad ervan die nog voorhanden is, begint immers dermate te   slinken dat een aankoop van nieuwe vuilniszakken nodig bleek. Ditmaal opteert het stadsbestuur echter voor een ander kleurtje en werd besloten tot de aankoop van 60.000 groene vuilniszakken. De bestelling werd geplaatst bij de firma Taja Plastics in Maaseik.

X