Zottegemse DJ scoort tijdens Tomorrowland

De Zottegemse DJ Yannick Lapaige, aka ‘Paige’ maakte deze week indruk tijdens het populaire dancefestival Tomorrowland.

Veel DJ’s dromen ervan om ooit hun kunsten te mogen tonen tijdens het mythische Tomorrowland, voor  Paige  was het al de derde keer dat hij er mocht aantreden. Met telkens lovende reacties van de organisatie en het uitzinnige publiek was het drie keer bingo. “De vorige twee jaren speelde ik op de ‘Chill out Area’ op dreamville”, aldus Yannick. “Dit jaar speelde ik op de ‘Montagoe-stage’ toen ik van de organisatie onverwachts de vraag kreeg om iemand op te vervangen op een grotere stage. Een set van goed 45 minuten, en belangrijker: na 17.30 uur. Het uur dat de ‘betere’ DJ’s aantreden. Uiteraard heb ik niet getwijfeld en ik heb mijn kans gegrepen. Met succes, want het was echt magisch. Een super-ervaring. Ik kreeg achteraf zelfs felicitaties van ‘Prinz’, die mee de line-up regelt op Tomorrowland.”

Voor de kenners en organisators met interesse, Paige kiest tijdens zijn sets hoofdzakelijk voor ‘Deep’ en Tech House’

Meer info via zijn Facebookpagina

X