In de rand van Dance D-Vision

Voor de opbouw van het muziekfestival Dance D-Vision dat op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus plaatsvindt aan de Bevegemse Vijvers, mag er reeds sinds voorbije dinsdag niet geparkeerd worden in de Zwembadstraat (langs weerskanten) noch op de rijweg naar het sportcentrum / zwembad. Vanaf vrijdagmiddag 2 augustus om 12 uur (tot maandag 5 augustus om 12 uur) zal dit tevens het geval zijn op de parking Bevegemse Vijvers zelf, in de Hemelrijkstraat (langs weerskanten) en in de Vogelzang (langs weerskanten). Daarnaast zal er, eveneens vanaf vrijdag 2 augustus om 12 uur (tot zondag 4 augustus om middernacht), ook parkeerverbod zijn over een afstand van een tiental meter aan verschillende kruispunten in de wijk Bevegem alsook op het H. Hartplein ter hoogte van de huisnummers 19-20.

Nog naar aanleiding van het muziekfestival Dance D-Vision zal het zwembad Bevegemse Vijvers op donderdag 1 augustus slechts tot 18 uur (in plaats van tot 21u30) open zijn, en zowel op vrijdag 2 augustus als op zaterdag 3 augustus zullen de deuren van het zwembad de hele dag gesloten blijven.

Het stadsbestuur heeft aan de organisatie van Dance D-Vision toelating gegeven om ook al op donderdag 1 augustus van 18 tot 22 uur muziek te maken voor het testen van de geluidsinstallaties. Op de festivaldagen zelf mag er, in afwijking van de door de Vlaams Regering vastgelegde normen voor muziek en nachtlawaai in openbare en private inrichtingen, muziek gemaakt worden op vrijdag van 18 tot 1 uur ’s nachts, op zaterdag van 12 tot 3 uur ’s nachts en op zondag van 12 tot 23 uur.

X