Kandidate Miss Oost – Vlaanderen Lorina Boterdaele toont groot hart voor ‘Hope for Children’

Op zaterdag 17 augustus vanaf 19 u organiseert kandidate (nr. 18) Miss Oost — Vlaanderen Lorina Boterdaele in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke een eetfestijn voor het goede doel ‘Hope for Children’. Genieten van lekker eten en fijn gezelschap, meer hoeft een eetfestijn eigenlijk niet te zijn. Met de opbrengst wordt een kinderproject in Cambodja gesteund. ‘We willen kinderen in Rang Vean educatie, huisvesting,…bieden’, vertelt Lorina, die een groot hart toont voor het goede doel ‘Hope for Children’. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Lorina en haar team zullen er alles aan doen om je te verwennen. Je komt naar GC De Kluize in Scheldewindeke voor de gezelligheid. Je kan er op zaterdag 17 augustus terecht voor gezellige uren tafelplezier. Er worden drie verschillende stukken vlees, diverse sausen en groenten geserveerd. Je deelname aan het eetfestijn zal de moeite waard zijn. ‘Alle levensgenieters, lekkerbekken en al wie een goed doel wil steunen zijn van harte welkom’, glimt Lorina Boterdaele. De gerechten kunnen het goede gezelschap krijgen van een lekker (streek)bier, wijn, frisdrank,…Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Steun het mooie project. Lorina en haar schare medewerkers willen er iets bijzonders van maken.
Deelnemen kost 20 euro (glas cava inbegrepen), kinderen smullen tegen 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Lorina   Boterdaele, lorinabubbles@gmail.com, 0478 / 33 57 26.
Heel belangrijk voor Lorina. Je kan haar steunen door MOV18 te sms-en naar 6665. Doen! Intussen viel er veel goed nieuws te rapen. Lorina staat in de top 10 van de sms voting. Ze won ook het pretpakket van Purasana. Bovendien had Lorina in de Carr é Willebroek de meeste supporters mee en sleepte alzo de waardevolle prijs in de wacht, een fiets. Gans Oosterzele en velen uit de provincie duimen voor Lorina. Veel succes, Lorina.       Reporter 17
X