NEOS Ninove brengt opnieuw krantje uit …

Meer dan 25 jaar geleden werd er in Ninove een club opgestart van Neos, het Netwerk van Ondernemende Senioren. Inmiddels telt de Ninoofse afdeling zowat 200 leden uit Ninove en omstreken.

De club maakt deel uit van Neos Vlaanderen met in totaal ruim 35.000 leden. Het doel: 55- plussers op een creatieve manier samen gelukkig maken. Ze doen dat met een ruim aanbod aan activiteiten: cultuur, ontspanning, beweging, één- of meerdaagse uitstappen, gastronomie, concerten, conferenties, cursussen en lezingen en vooral veel gezelligheid. Dit alles op een politiek onafhankelijke manier, democratisch, met respect voor eenieders persoonlijke overtuiging. Alle 55- plussers moeten zich bij hen thuis voelen, niet alleen deze van Ninove maar ook van de wijde omgeving.

Samen garanderen ze een programma “voor elk wat wils”. Ieder lid kan daaruit vrij kiezen naar eigen “goesting” of “portemonnee” …want niks mo ét op hun leeftijd…

Binnenkort, tegen september, kan je, zoals ook vorig jaar, overal in Ninove een speciale Neos — krantje vinden en hierin, in woord en beeld, een aantal geplande activiteiten binnen de grote Neos-familie. Maar vooral ook een kort overzicht van het nieuwe programma van Neos Ninove zelf voor het nieuwe werkjaar september 2019 tot en met augustus 2020. Het krantje is een verfrissend nieuw initiatief en wil op een kleurrijke en speelse wijze iedereen laten kennis maken met de Seniorenclub.    Je zal het krantje overal in Ninove kunnen vinden: in winkels, Oud-Stadhuis, infodienst, Dienst Toerisme, dokterspraktijken, ziekenhuis, Cultuurcentrum, bibliotheek, enz… Je kan het je ook laten bezorgen door een telefoontje of berichtje of mailtje naar onderstaande contactadressen of —nummers.

Neos Ninove is een open huis. Aarzel niet op een geheel vrijblijvende manier met de club kennis te maken. Dat kan het best door eens langs komen bij één van hun activiteiten. Of bel of mail hen voor meer informatie. U bent van harte welkom bij Neos Ninove.

X