Bottelare Swingt een Dorpsfeest is aan de 11 editie toe.

Halfoogst is het swingen geblazen op het dorps buurtfeest ter hoogte van de Patro Kring te Bottelare.
Bottelare Swingtfeesten is een kermisweekend vol van amusement, dans, leute en plezier en dit voor alle leeftijden gesteundoor de verenigingen, VZW Patrokring, Toneelgezelschap KNAB, FEMMA Bottelare, Harmonie Bottelare, Gezinsbond, Oxfam wereldwinkel en de Gemeente Merelbeke.

Op zaterdagnamiddag gaan we van start met een ‘attractie op de straat (14u tot 18u) voor de jeugd. 3 grote springkastelen en een springkasteel voor de allerkleinsten en een grimeerstand (14u tot 17u) voor de kinderen, verzorgd door de SPINNEKOPPEN.
S ’avond word de sfeer er meteen ingebracht met ‘SWOOP’ (20u) waarbij een Bottelaarse danseres bij Swoop de beentjes nog wat hoger doet zwaaien. Daarna komt onze vedette ‘SERGIO’ (22u)

Na het optreden zet dj Bauwie de nacht in (tot 3u).

Zondag 11 Augustus 2019

We starten onze zondagochtend met een ‘TRAGE WEGEN WANDELING’ (vertrek om 9u), waarna onze ‘HARMONIE VAN BOTTELARE (11u)’, opent met een swingend aperitiefconcert waarbij je kan genieten en proeven van onze heerlijke cocktails, een Bottelaars Ketske of een pintje.Het daaropvolgend rationele ‘MOSSELFESTIJN A VOLONTÉ (12u tot 14u, enkel met voorinschrijving!)’

Op zondagavond zet ‘BART KAËLL’ (19u) zijn beste beentje voor, met zijn zwoele zomerse nummers zoals in ‘Liefde voor Muziek. Met ‘PARTIE PARTY’ (21u) beleven we opnieuw de sfeer van de Gentse feesten in Bottelare en sluiten we af met dj Bauwie (tot 24u).

Maandag 12 Augustus 2019
Maandagnamiddag komt ‘BLUE STAR’ voor onze onge ëvenaarde ‘DANSNAMIDDAG’ (vanaf 14u30, enkel met voorinschrijving!) met muziek én ambiance voor alle leeftijden.
Het voltallige Bottelareswingt-team: Luc, Erwin, Sara, Mathias en Geert verwacht u.

 

X