49e Elsdries kermis, feest van wijkcomit é

In het centrum van Melle vond dit weekend voor de 49ste keer Elsdries Kermis plaats. Op het terrein aan het einde van de Vossenstraat in plaats van de terreinen aan het Lucernacollege.Vrijdagavond ging de kinderjogging van start gevolgd door Elsdries-jogging en aansluitend en muzikaal optreden met coverband. De zaterdag ging een straten minivoetbaltornooi door van verschillende Melse gelegenheidsploegen.

De zondag werd gestart met Ap érotime met Dixieband Ellen Braeckman en om 15 u de 20e gezinsfietstocht. In de vooravond ging de eindronde van het minivoetbaltornooi door met de volgende ploegen voor 3&4 plaats Bloemenwijk tegen Jan De Licht en de finale sportman tegen Elsdries. Elsdries had het moeilijk om te scoren het eerste doelpunt viel in de 3de speeltijd nadien ging het vlotter en men schoorde voor drie maal dit was te kort voor de sportman te verslaan zij wonnen met zeven doelpunten.

X