Nieuw: Tractortreffen aan het Bruggenpark

Op zondag 25 augustus wordt voor de eerste keer vanuit Residentie Bruggenpark in Zottegem een ‘Tractortreffen’ georganiseerd. Als hoofdactiviteit staat daarbij een rondrit op het programma, met vertrek en aankomst aan het woonzorgcentrum aan de Bruggenhoek. Uiteraard zijn ook toeschouwers hierbij welkom!

Vanaf 8 uur mogen de deelnemers zich melden in het WZC Bruggenpark want daar krijgen zij allemaal eerst een ontbijt aangeboden (tot 9u30). Om 9u45 worden de tractoren, zowel oldtimers als jongere voertuigen, gestart voor het eerste deel van de rondrit doorheen Zottegem en omliggende gemeenten. Na de middagstop (rond 12 uur) wordt vanaf 13u45 de rondrit voortgezet, met halverwege nog een drinkstop en aankomst tussen 17u15 en 17u30 aan het Bruggenpark, waar de tafels dan opnieuw zullen gedekt staan voor een warm avondmaal.

Deelname aan dit Tractortreffen kost 25 euro voor volwassenen en 12 euro voor kinderen (tot 12 jaar). Om organisatorische redenen is het nodig vóór 11 augustus in te schrijven. Dit kan per e-mail naar zottegemrondrit@gmail.com, via de facebookpagina Tractortreffen Zottegem of door het inschrijvingsformulier op te sturen naar Residentie Bruggenpark, t.a.v. Tess Huygh, Bruggenhoek 36 te 9620 Zottegem. De inschrijving is pas definitief nadat ook het (totale) deelnamebedrag betaald is op rekeningnr. BE08 4444 6994 8113, met vermelding ‘Tractortreffen’ + naam en voornaam.

X