Gijzel Kirmesse: kids feesten mee

Tijdens Gijzel Kirmesse zullen de kinderen zich op zondag 25 augustus aardig kunnen uitleven. De kermisvrienden denken ook aan de kinderen. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Vanaf 14 u tot 18 u kunnen ze naar hartenlust ravotten in het mega springkasteel en kunnen ze hun snoetjes laten schminken aan het ‘t Zaaltje. De kids kunnen ook deelnemen aan de recordpoging vliegerwerpen. Kom bij Lie Zette (14 u — 17 u) op de koer van de Mannekensschool je eigen gepimpte vlieger vouwen en werp uw vlieger zo ver mogelijk. Vestig het Gijzels record. Met wat geluk prijkt uw naam in het ‘Guinness Book Gijzenzele’. Er staan heel leuke activiteiten voor de kinderen op de kermisaffiche. In de namiddag worden de kinderen én hun ouders, grootouders,…verwend met het optreden van ‘Oosterburen’ (vanaf 14 u 30, Duitse humor en animatie-act) en Urkie Purkie brengt vanaf 15 u 30 op het groot podium een heus spektakel. Mis deze act niet van dit prettig gestoord clownsduo. De kermisvrienden wisten Urkie Purkie te strikken voor een optreden tijdens Gijzel Kirmesse. Van ieder optreden maken ze een spetterend evenement. Het vrolijk duo krijgt de kids aan het dansen, springen en meezingen. En of er zal gelachen worden met de fratsen, grappen van Urkie Purkie. Wat maakt dit clownsduo zo bijzonder? Ze staan volledig ten dienst van de kids. Ze sloven zich af, ze wringen zich in alle bochten. Ambiance en sfeer in Gijzel!. De kinderen mogen ongeremd uit de bol gaan en actief deelnemen. Een spektakel dat de kids én de ouders, grootouders, kermispubliek,…zich nog lang zullen heugen. Zorgt gewoon dat je er bij bent. En leuk meegenomen, alle evenementen zijn gratis. Het zou zonde zijn om dat te missen in Gijzenzele.
En de kids zullen ook wel een ijsje of een croque monsieur lusten. Vanaf 12 u tot 18 u is er op het Dorpsplein doorlopend lekker hoeve-ijs en croque monsieur van de Vierhoekhove te verkrijgen.                     Reporter 17
X