Foorkramers komen aan: autobusstation verhuist en parkeerverbod

 

Vanaf dinsdag 13 augustus om 0.00 uur zal er, naar aanleiding van de aankomst van de foorkramers en met het oog op de inrichting van de kermis in het stadscentrum, een parkeerverbod ingaan op het plein aan de standplaatsen van de lijnbussen in de Van Aelbrouckstraat en op de tegenovergelegen parkeerplaatsen op de rijweg tussen de Kleine Nieuwstraat en Kazernstraat. Dit parkeerverbod zal daar van kracht blijven tot woensdag 21 augustus om 24 uur. Vanaf woensdag 14 augustus om 16 uur zal er ook niet meer mogen geparkeerd worden in de Heldenlaan (middenberm + rijbanen).

In de Kasteelstraat (volledig) en Graaf van Egmontstraat wordt van dinsdag 13 augustus om 0.00 uur tot woensdag 21 augustus om middernacht het eenrichtingsverkeer opgeheven en verkeer in beide richtingen toegelaten. Om dit vlot te laten verlopen, zal er tegelijk een parkeerverbod gelden in het benedengedeelte van de Kasteelstraat (vanaf de Neerhofstraat) en de Graaf van Egmontstraat. In de Stationsstraat, Nieuwstraat en Trapstraat (deel tussen Zavel en Molenstraat) zal er niet mogen geparkeerd worden van zaterdag 17 augustus om 16 uur tot dinsdag 20 augustus om middernacht.

BUSHALTES IN BROEDER MARESLAAN

Om plaats te maken voor kermisattracties verhuist het autobusstation van dinsdagmorgen 13 augustus om 0.00 uur tot woensdag 21 augustus om middernacht naar de achterkant van het (trein)station waar voor de bussen standplaatsen en haltes zullen voorzien worden in de Broeder Mareslaan. Daarom zal daar in het gedeelte van deze straat tussen de Lyceumstraat en Godveerdegemstraat voor andere voertuigen langs weerszijden een parkeerverbod gelden. Tevens zal er eenrichtingsverkeer van toepassing zijn in het gedeelte van de Welzijnstraat tussen de Lyceumstraat en Ooststraat (alleen toegelaten richting Ooststraat / Grotenbergestraat). Voor de bussen van De Lijn is een omleiding voorzien via de Grotenbergestraat, Kollegestraat, Ooststraat, Acacialaan, Kastanjelaan en Godveerdegemstraat.

X