Kandidate Miss Oost – Vlaanderen Lorina Boterdaele organiseert BBQ voor ‘Hope for Children’

Op zaterdag 17 augustus vanaf 19 u organiseert kandidate (nr. 18) Miss Oost — Vlaanderen Lorina Boterdaele in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke een BBQ voor het goede doel ‘Hope for Children’. ‘Ik trok van deur tot deur om kaarten te verkopen, het doel van de BBQ is geld in te zamelen voor ‘Hope for Children’. Ik dank van harte allen die dit mooi initiatief steunen’, vertelt de ambitieuze Lorina die momenteel nog vol promo voert. Kaarten voor de BBQ kunnen nog altijd besteld worden via 0478 / 33 57 26 of lorinabubbels@gmail.com. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Ze was te gast bij Radio MFM en mocht zich op het podium voorstellen tijdens Kermis Melle. ‘Ik wil Raymond Coppieters hiervoor van harte danken. We trekken ook met alle kandidaten naar Durbuy. Op de koers in Zottegem mag ik bloemen overhandigen’, vervolgt het sympathieke meisje uit Oosterzele. Op zondag 15 september zal Lorina strijden voor het kroontje van Miss Oost — Vlaanderen. We doen een warme oproep om Lorina te steunen, het kan door MOV 18 te sms-en naar het nummer 6665. Doen!
Lorina en haar team zullen op zaterdag 17 augustus er alles aan doen om je te verwennen. Je komt naar GC De Kluize in Scheldewindeke voor de gezelligheid. Je kan er op zaterdag 17 augustus terecht voor gezellige uren tafelplezier. Er worden drie verschillende stukken vlees, diverse sausen en groenten geserveerd. Je deelname aan het eetfestijn zal de moeite waard zijn. ‘Alle levensgenieters, lekkerbekken en al wie een goed doel wil steunen zijn van harte welkom’, weet Lorina Boterdaele. De gerechten kunnen het goede gezelschap krijgen van een lekker (streek)bier, wijn, frisdrank,…Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Steun het mooie project. Lorina en haar schare medewerkers willen er iets bijzonders van maken. Deelnemen kost 20 euro (glas cava inbegrepen), kinderen smullen tegen 10 euro. De agenda van Lorina blijft stampvol zitten. Ze is dag in, dag uit, bezig met de verkiezing van Miss Oost — Vlaanderen, een belangrijke stap naar de verkiezing van Miss Belgi ë. Haar talenkennis (Frans, Engels, Duits (basiskennis), Arabisch is een belangrijke troef bij een missverkiezing. Gans Oosterzele en velen uit de provincie gaan duimen. Veel succes, Lorina.       Reporter 17
X