Melle, Een briljanten huwelijksverjaardag voor Henri en Lucille

Henri De Maesschalck en Lucille Vagenende vierden vrijdagmiddag in Melle hun 65ste huwelijksverjaardag samen met familie, drie dochters en negen kleinkinderen en dertien achterkleinkinderen.

Het koppel kende elkaar van in hun jeugd, tijdens de Wetterse kermis op de botsauto’s sprong de vonk definitief over. Het koppel trouwde op 22 juli 1954 in Westrem en hebben drie dochters Nicole, Vivian en Sonja. Als ook en negen kleinkinderen en dertien achterkleinkinderen. Henri diende als jonge gast als schipper op de lange omvaart naar Zuid-Frankrijk, tot aan zijn legerdienst. Henri bleef daarna beroepsmilitair en verbleef gedurende 20 jaar in Kässel, jaren waar ze mooie herinneringen aan bewaren. Lucille werkte er als naaister en ook als directrice van een naaiatelier. Beiden bleven hun beroep uitoefenen na hun terugkeer naar België, waar ze jarenlang in de Kalverhage woonden. Lucille houdt nog steeds van handwerk en maakt ook regelmatig iets voor haar kinderen en kleinkinderen.
Beiden zijn lid van Samana (ziekenzorg) en Henri ook van de Parkinsonliga. Ze maken graag kruiswoordraadsels, kijken televisie of gaan wandelen langs de Schelde. Henri kan er, als schipperszoon, van genieten om naar de passerende vaartuigen te kijken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X