Chiro Velzeke investeert in herbruikbare drinkbekers

Chiro Velzeke heeft herbruikbare drankbekers aangekocht die voor het eerst zullen gebruikt worden tijdens hun feestweekend. Daarna zullen ze ook voor andere evenementen van de Velzeekse Chiro gebruikt worden.

Het feestweekend naar aanleiding van het 55-jarig bestaan van Chiro Velzeke vindt plaats van 30 augustus tot en met maandag 1 september. Meer info via deze link. De aankoop van de gepersonaliseerde drankbekers (met logo van jongens- en meisjes-Chiro, aangekocht met de steun van De Roover en Dranken Pede, moet gezien worden in het licht van de verplichting van de Stad Zottegem om tijdens evenementen gebruik te maken van herbruikbare drinkbekers. Als steun kocht de stad 1.000 bekers aan, maar dat bleek onvoldoende voor Chiro Velzeke waarop het dus besliste om zelf bekers aan te kopen. De stad Zottegem heeft ondertussen laten weten dat het nog eens 4.000 bekers heeft aangekocht.

 

 

X