KVG Oosterzele relaxt in Blankenberge

Op zaterdag 31 augustus kan je dankzij KVG Oosterzele een dagje vertoeven aan zee in Blankenberge. De stad is een bestemming voor de vier seizoenen. Blankenberge is ongetwijfeld één van de populairste badplaatsen. Je vindt er een mooi aanbod. In de zomermaanden gonst het er van de bedrijvigheid op het brede strand en langs de dijk met zijn vele winkels en restaurants. Blankenberge is meer dan zon, zee en strand. Interesse? Schrijf dan voor 25 augustus in bij Hubert en Juliette Van De Sijpe, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com, of Juliette Meuleman, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Men vertrekt om 8 u 30 aan de sporthal De Kluize in Scheldewindeke en om 8 u 45 aan OC De Beweging in Gijzenzele. Om 10 u wordt je in het Melkerijmuseum verwend met koffiekoek en koffie. Een gids maakt je wegwijs in het Melkerijmuseum. Na de lunch is iedereen vrij. Je kan in Blankenberge gezellig shoppen, een natuurreservaat bezoeken, een bezoek brengen aan het serpentarium, het ‘Belle Epoque’ centrum, en je cultuurkennis bijschaven. Wie rondslentert, ontdekt in de straten van Blankenberge unieke belle-epoquepareltjes. Heel wat woningen dateren nog uit de periode tussen 1850 en 1915. Je kan uiteraard ook een terras meepikken, genieten van eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee, de pier bezoeken. Om 17 u wordt het in brasserie ‘Au Luxembourg’ genieten van een broodmaal met hesp, kaas, groenten, koffie of thee. Deelnemen kost 57 euro, KVG — leden betalen 47 euro.           Reporter 17        
X