De azalea-verkoop twee jaar geleden in AZ Sint-Elisabeth

Zottegem steunt Plantjesweekend Kom op tegen Kanker

De azalea-verkoop twee jaar geleden in AZ Sint-Elisabeth

Tijdens het Plantjesweekend voor Kom op Tegen Kanker zullen van 13 tot 15 september opnieuw duizenden vrijwilligers over heel Vlaanderen azalea’s verkopen. Ook het Sociaal Huis van Zottegem ondersteunt de azaleaverkoop in samenwerking met de Stedelijke Gezinsraad en met de hulp van vele vrijwilligers.

Draag je graag zelf actief je steentje bij? Extra vrijwilligers om mee plantjes te verkopen zijn altijd welkom! Neem hiervoor contact op met het Sociaal Huis: sociale.zaken@zottegem.be — 09 364 57 24 — 09 364 57 50. De plantjes zullen op 13 september voor 7 euro verkocht worden op diverse locaties in Zottegem, zoals de Markt, het AZ Sint-Elisabeth, het lokaal dienstencentrum Egmont, supermarkten etc. Alle verkooplocaties vind je vanaf september op plantjesweekend.be. Vorig jaar vonden ruim 332.500 azalea’s hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Voor deze bijzondere 25ste editie zou het mooi zijn om die kaap te overschrijden. Want elke verkochte azalea maakt ook echt een verschil. De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpati ënten en hun naasten, zoals speciale activiteiten voor kinderen en jongeren met kanker, palliatieve zorg, lotgenotengroepen etc.

X