Apr és cong é netwerkevent Unizo Land van Rhode in stokerij Van Damme

Unizo Land van Rhode organiseert op vrijdag 30 augustus vanaf 19 u 30 in Stokerij Van Damme in Balegem de derde editie van “Apr és cong é event”. Blikvanger wordt Stokerij Van Damme, één van de prachtige voorbeelden van ‘vrouwelijk’ ondernemerschap. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle

de stokerij en omgeving 

Het ‘Après Cong é’ event is een ideaal moment voor de zelfstandige KMO’ers (handelaars, ondernemers, vrije beroepen,…) om als afsluiter van de zomer alle remmen los te gooien op een feestelijke en ontspannende wijze. Het is de bedoeling op een aangename manier te netwerken, de collega’s beter te leren kennen, contacten te leggen,…Alle medewerkers van uw onderneming zijn met deze van harte uitgenodigd. Er is voldoende ruimte en tijd om te praten met collega’s. Een uitgebreid buffet (25 euro, al in) stilt de honger en verwent de smaakpapillen met kwalitatieve food. En uiteraard wordt de dorst ook gelaafd. En een culinair verzadigd mens wil uiteraard de beentjes uitslaan. ‘Food, drinks, music”, wat kan een mens nog meer wensen? Het wordt een perfecte avond. Vlieg er eens goed in en zet de bloemetjes buiten.

INSCHRIJVEN via https://www.unizo.be/oost-vlaanderen/activiteiten/apres-conge-event_30-08-2019 Vice -voorzitter Meer info : Hugo Verstraeten, hugo.verstraeten@unizo.be, 0471 / 36 35 34.

Sinds 1862

Stokerij Van Damme in Balegem is een bedrijvige vierkanthoeve aan de poort van de Vlaamse Ardennen. De productie van jenever is sinds 1862 de centrale activiteit van de boerderij die ook een B&B huisvest en een Koffiehuis, befaamd voor haar koffie en ‘n dreupel. Van ondernemerschap gesproken. De Balegemse jenever, een uniek merk én een begrip. Het is een ‘warme’ stokerij, de oudste landbouw — jeneverstokerij in de Benelux die het graan voor haar geestrijke drank zelf teelt. De smaak van de echte jenever. De originele stookinstallatie is beschermd erfgoed en garandeert het perfecte stookproces voor alle producten die worden geproduceerd. Op de boerderij wordt gretig de slogan ‘Van Korrel tot Borrel’ gebruikt. Een variant is de slagzin ‘Vanuit de grond tot de mond’. Een vleugel van de vierkanthoeve is omgebouwd tot een gezellig gastenverblijf met zeven gastenkamers. In het gezellige koffiehuis bent u elke dag welkom vanaf 14 u tot 18 u 30 voor een geurige kop koffie, met een pittige jenever of een heerlijke advocaat, een hartig gebak. De hoeve stelt ook een sfeervolle ontmoetingsruimte ter beschikking, met een goed uitgeruste keuken voor maximum 80 personen.         Reporter 17

X